NieuwsBeste barchettaclub leden.

Al heerst koning winter nog een poosje en liggen de wegen vol met zout. Het nieuwe barchetta seizoen komt er weer met rasse schreden aan. Na met de club in roerig water te hebben gevaren hebben wij sinds 22 januari jl. weer een vers en fris bestuur met Tanja van der Sluys als Voorzitter, Marco Wirsing voor Techniek en Algemeen, Charles Webster Secretariaat en de ervaring van Eddy Heijmen als Penningmeester en Vice voorzitter en Ferry van ’t Land Bestuurslid Activiteiten 

Als bestuur willen wij allereerst de leden bedanken voor het vertrouwen die wij hebben gekregen om dit bestuur te mogen vormen.  

Ons eerste doel is om met een frisse blik vooruit te kijken en er een mooi barchettaseizoen van te maken. Wij beginnen op zondag 19 maart zoals alle jaren met de opening van het cabrio seizoen in Lelystad.  Daar hopen wij ook wederom veel barchettarijders en de vele andere 2 zits cabrio’s te mogen begroeten. Meer hierover op de website.

Gaan wij als vers bestuur veel veranderen? Ja en nee. Uiteraard gooien wij geen oude schoenen weg. Die zitten simpelweg te lekker. Wel zijn wij van plan om nieuwe en leuke activiteiten toe te voegen of te combineren. Hierin willen wij ook de leden betrekken met leuke ideeën. Immers, wij zijn met z’n allen de barchettaclub met dezelfde passie voor de meest mooie cabrio die er ooit is gebouwd.

Wij als bestuur hebben er enorm veel zin in en kijken met vol vertrouwen naar de toekomst. 

Met vriendelijke barchettagroeten,

Tanja, Charles, Eddy, Ferry, Marco